Αρχική Σελίδα

Macylab Instruments Inc.

Macylab Instruments Inc.

1
Macylab Instruments Inc.
Α.Ε. οργάνων Macylab.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : MACY
Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

    Όργανα Inc.is Macylab μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Το Macy τεχνολογία κρατά της πρωτοποριακής έννοιας «- επειδή αλλάζετε», και ως επιχειρησιακός σκοπός, και εξερευνήστε συνεχώς, τολμηρή καινοτομία. Ειδικά στον τομέα των αναλυτικών οργάνων, Macy αναπτύσσει συνεχώς τα προηγμένα προϊόντα που επιτρέπουν σε Macy για να γίνουν υψηλής ποιότητας προμηθευτής και ηγέτης。 των πόρων οργάνων

   

    Όργανα Inc.focus Macylab spectrophotometer UV/Vis, συμπεριλαμβανομένου spectrophotometer 1100/1200 σειράς UV/Vis, 1300 spectrophotometer σειράς UV/Vis, 1500 spectrophotometer σειράς UV/Vis, 1700 spectrophotometer σειράς UV/Vis το μετρητή, 1800 διπλό spectrophotometer ακτίνων UV/Vis σειράς και διπλό spectrophotometer ακτίνων UV/Vis σειράς του 1900. Spectrophotometer ατομικής απορρόφησής μας συμπεριλαμβανομένου:  AA-1800C spectrophotometer ατομικής απορρόφησης φλογών, φλόγα AA-1800H/από γραφίτη φούρνος ενσωμάτωσε spectrophotometer ατομικής απορρόφησης. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην οργανική χημεία, την ανόργανη χημεία, τη βιοχημεία, την ιατρική, την προστασία του περιβάλλοντος, τη μεταλλουργία, το πετρέλαιο, τη γεωργία και άλλους τομείς. Συγχρόνως, η αισθητική ανάλυση που χρησιμοποιεί την πλούσια εμπειρία που συσσωρεύεται στη μηχανική δομή προϊόντων, το οπτικό σχέδιο, την ηλεκτρικές εφαρμογή και τη ανάπτυξη λογισμικού, που συνδυάζονται με την πιό πρόσφατη πραγματική ζήτηση στην αγορά, θα προωθήσει σύντομα διάφορο νέο όργανο ανάλυσης.

 

    Η έδρα του Macylab και η βάση παραγωγής βρίσκονται στη Σαγκάη, εμπορικό κέντρο στο Πεκίνο, και τρεις βάσεις Ε&Α σε Jiangsu, τη Σαγκάη, και Shandong. Για να εκμεταλλευθούν πλήρως τους διανοητικούς πόρους της χώρας, MACY και η εσωτερική και ξένη διευθυμένη ερευνητικών μονάδων επίσης βαθιά συνεργασία επιστημονικής έρευνας, θα συνεχίσουν να βάζουν τα ερευνητικά επιτεύγματα στην παραγωγικότητα. Για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες μας, Macy προσαρμόζει 12 εσωτερικά γραφεία, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των λύσεων εφαρμογής σας να βελτιωθεί η αξία των προϊόντων. Συγχρόνως συνεχίστε να χρησιμεύετε τους εσωτερικούς χρήστες, Macy επίσης με τη διανομή σε πάνω από 20 χώρες για να καθιερώσει μια βαθιά στρατηγική συνεργασία συνεργασίας.

 

    Μαζί με Macylab επιταχύνετε το ρυθμό και ταξινομήστε μεταξύ των σφαιρικών οργάνων εμπορικών σημάτων, αυξανόμενη δική μας ζήτηση Macylab, και ελπίζουμε επίσης να πάρουμε την προσοχή και την υποστήριξη της κοινότητας, να αφήσει μας να λειτουργήσουμε και την προοπτική από κοινού. Η τεχνολογία, θα αλλάξει επειδή εσείς και εμείς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Macylab Instruments Inc.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jane

Τηλ.:: 8601063014082

Φαξ: 86-010-63132725

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Εργαστηριακό Spectrophotometer

UV εργαστηριακό Spectrophotometer όξινη αξία πετρελαίου με την καθολική παράλληλη διεπαφή

Εργαστηριακό Spectrophotometer νιτρώδους άλατος αμμωνία για το φάρμακο που εξετάζει ειδικό UV-1700S

Spectrophotometer ανίχνευσης βαρύ μετάλλου εργαστηριακό συνολικός αριθμός των βακτηριδίων

Διπλό UV Spectrophotometer ακτίνων

Υπεριώδες Spectrophotometer ακτίνων αλατότητας διπλό για τη δοκιμή τροφίμων

Βιομηχανική φασματομετρία χλωροφορμίου UV-VIS επιθεώρησης, φορητό Spectrophotometer

Spectrophotometer ακτίνων αξίας υπεροξειδίου πετρελαίου διπλό UV ορατό όζον

Ενιαίο Spectrophotometer ακτίνων

Εξασθενές Spectrophotometer ακτίνων χρωμίου ενιαίο UV φωτόμετρο λουλακιού

Ενιαίο και διπλό spectrophotometer 6 ακτίνων μεταλλευμάτων θειικού άλατος επίδειξη ίντσας LCD

Διαλυτή υπεριώδης ορατή φασματοσκοπία ακτίνων σιδήρου ενιαία για την ατμόσφαιρα

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Εργαστηριακό Spectrophotometer προμηθευτής. © 2015 - 2022 laboratoryspectrophotometer.com. All Rights Reserved.